16 éves vagyok, és pár napja elszívtam egy szál cigit. Azóta mindent másképp látok. Függő vagyok?
Figyelt kérdés
KÉRLEK SEGÍTSETEK!2009. jan. 7. 13:52
1/8 anonim válasza:
Függő csak akkor vagy, ha nem tudsz meglenni cigi nélkül. Nemtudom pontosan, mit értettél azalatt, hogy másképp látsz mindent. De ha pl. merészebb lettél, és a dolgokat könnyeben veszed az nem gond.
2/8 anonim válasza:
Egy szál cigitől még nem vagy függő, nyugi:) Pláne, ha azóta nem is szívtál többet.
De tényleg, mit látsz másképp?
3/8 anonim válasza:
dehogy vagy 2éve dohányzom és multok abbahagtyam hónapokra:) de 1szál tól nem
még 1doboztól sem
4/8 anonim válasza:
Nem vagy ettől még függő.
emléxem, amikor 13 évesen elszivtam egy szál cigit, én is azon gondolkodtam, hogy most már biztos egy ronda függő vagyok, és furcsán éreztem magam:)
de a tényleges függőségem jópár évet váratott még magára, úgyhogy nyugi.
6/8 anonim válasza:
Mindent másképp látsz? Vajon mire gondolsz?
Arra gondolsz, hogy megtapasztaltál egy másféle létállapotot, és mintha máshogy látnád a világot? Ez teljesen normális, idővel elmúlik. :) De ez inkább komolyabb szerek után szokott előfordulni.
Szerintem.
7/8 anonim válasza:
hehehehehehehehe! akkor nem szívtál még füves cigit XD! NO PARA! nem vagy függő, csak élményel gazdagodtál, ami miatt úgy tűnik, hogy megváltozott a világ, de valójában csak max a gondolkodásmódod változott! elmúlik, vagyis elfelejted!
8/8 anonim válasza:
De most tényleg! Mi volt abban a cigiben???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!