Marihuána hosszabb távú hatásai ? van olyan nap hogy mindennap elmegy 1 cigi viszont vannak 2-3 nap kihagyások és olyankor jobban is üt meg hányingerem van
Figyelt kérdés
aug. 16. 21:42
11/14 anonim válasza:
A legtöbb ember esetében a marijuana nem okoz elhízást, csak azoknál akik hajlamosak tőle extrémebb zabálásokra. Sokszor inkább egy picit fogyaszt is mert csökkenti a vércukorszintet.
12/14 anonim válasza:
:) hát akkor én vagyok aki ezt (is) beszopta. Már egy ideje nem szívok de pontosan emlékszem, hogy hazamentem beállva és csináltam olyan szendvicseket (legalább kettőt) amitől ma már csak ránézésre egy féltől is úgy tele lennék, hogy lehet még hánynom is kellene..
Imádtam belenyomni a majonezt a számba, meg zabalni magában a vajat a csokit a nutelllat, bármit aminek erős, jellegzetes íze van és ezektől a borzalmaktol még csak nem is fostam... 😂😂 Na jó.. szóval pár év szívás után úgy néztem volna ki simán, mint a kis gömbőc.
13/14 anonim válasza:
12-es, minden önuralom kérdése. Én full józanul is mindent megennék legszívesebben, de nem teszem, mert nem akarok kövér lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!