Marihuána hosszabb távú hatásai ? van olyan nap hogy mindennap elmegy 1 cigi viszont vannak 2-3 nap kihagyások és olyankor jobban is üt meg hányingerem van
Figyelt kérdés
aug. 16. 21:42
1/14 anonim válasza:
Előbb utóbb zombik lesznek tőle. Nézd meg azokat akik tényleg régóta fuveznek, olyanok mint akik elitták az agyukat.
2/14 anonim válasza:
Memória romlás, depresszió, kiégés, érdektelenség, megromlott társadalmi viszonyok, igénytelenség minden szempontból, plusz van aki még el is hízik mert beállva zabál.
3/14 anonim válasza:
Függ attól is, mennyi van a cigibe. Nem mindegy, hogy 2-3 naponta adsz magadnak egy kis plusz hangulatot, vagy épp kicsapod magad a világból. Ha az előbbi típusba tartozol, akkor kb semmi nem fog történni hosszú távú hatásként, maximum némi lelki függőség. De az bármitől kialakulhat, csokitól, kávétól, emberektől, hobbiktól, stb.
4/14 anonim válasza:
Ez nem jó cucc.
Szétnyírja az agyad hosszútávon.
Olvass utána!
(Ne itt! 😂)
5/14 anonim válasza:
Függ a mennyiségtől, és a minőségtől is egyaránt.
De jellemző depresszió, igénytelenség, kiégés stb.
6/14 A kérdező kommentje:
minősége jó általában 0.7-0.8 korul szoktam
aug. 17. 00:18
7/14 A kérdező kommentje:
viszont nem híztam ugy látom inkább mintha fogytam volna, meg étvágyam sincs
lehetséges tőle?
aug. 17. 00:19
8/14 anonim válasza:
0.7 - 0.8 egyedül egyszerre azért elég durva adag, az nem csak egy kis enyhe jó hangulat
9/14 A kérdező kommentje:
de dohánnyal
aug. 17. 07:22
10/14 anonim válasza:
7.
Persze, de vannak ettől kevésbe durva lehetőségek is a fogyásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!