Milyen pozitív hatásokat tudnátok felsorolni?
Figyelt kérdés
Én még csak két hete tettem le a cigit 20 év után és még nagyon az elején vagyok.
Olyanokat kérdeznék akik már hónapok vagy évek óta letették a cigit. Miben változott az életetek meg?
aug. 5. 09:27
1/8 anonim válasza:
Apósom nyolcvan évesen hagyta el több évtized cigizés után. Még két év után is nagyon sokat váladékot köhögött fel reggelente főleg, de napközben is. Sőt még most, négy év után is néha rájönnek az olyan krákogós - köhögős rohamok, de sokkal ritkábban. Viszont a vérképe, vérnyomása jó.
2/8 A kérdező kommentje:
Jó sok évig szívta akkor. A vérnyomás pulzus az nekem is normál értéken van. Napjában többször szoktam mérni és míg dohányoztam kicsit magasabb volt.
aug. 5. 10:07
3/8 anonim válasza:
Mar nem halok meg, mire felerek a negyedikre lepcson, so futni is tudok. Egesz mas az energiaszint cigi nelkul. Mondjk en csak 2evig szivtam,szoval en erre meg emlekeztem, hogy is volt elotte is - na es nem is karositottam a szervszetem olyan szinelten,mint te. De evtizedes dohanyzas utan leszokoktol is hallottam hasonlot, csak lehet,beletelik egy kis idobe.
A masik,h nem vagyik idegbeeg, amikor nem gyujthatok ra, es nem a fuggoseg hatarozza meg az eletemet. Mentalisan ez hatalmas felszabadulas.
4/8 A kérdező kommentje:
Azt én is észrevettem már most hogy több az energiám.
aug. 5. 10:30
5/8 anonim válasza:
Na latod. Szamonra mindennel tobbet er, h nem ugy kell atvonszolnom magam a napokon, plane hogy azert mar nem 20 eves vagyok
6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen. Sokkal jobb így nekem is.
aug. 5. 10:49
8/8 A kérdező kommentje:
Nem cigizek azóta🙂
aug. 23. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!