Kábé mennyibe kerül havi szinten, ha valaki rendszeresen füvezik?
Bocsi, nem tudom hogy melyik kategória lenne a helyes.
Családtagomról tudom, hogy keményen tolja. Napi szinten is akár, de minimum hetente többször.
Egyáltalán nem vagyok képben a dologgal, nem élek vele, nem tudom hogy mennyibe kerül. Csak azt, hogy gyanúsan kevés a pénze (és tőlem kér segítséget, nem mintha nem segítenék neki szívesen, de na) és amúgy átlagosan keres.
50-60 de fogyasztás, meg anyagfüggő is...
Tizenöt éve 5 ezer volt grammja a "legjobbnak mondott" mézgás gyantás mariskának, azóta a piac is átalakult, rakás EU országban legalizálták is, meg a pénz értéke is más lett...
Legtöbb hozzánemértő "kocafüves" amúgyis bazsalikommal felütött kataflámba vagy rivotrilba áztatott fenyőgyantás mezei vadkendert szív.
1g/4k
Ha az ember visszafogottan,de azért rendszeresen tolja a cuccot,akár napi szinten,az átlag 0,1g-0,2g között van (legalábbis ez a mennyiség egy koca füvezőnek még talán pont sok is) Csak számolni kell és kijön hogy heti egy g átlagban elég.
Ha valaki viszont keményen tolja az akár napi 0,4g-0,5g is lehet, viszont akkor már nem igazán áll meg a dolog egy 10k-15k alatt hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!