Lányok, nők mióta dohányoztok, mit szivtok és naponta mennyit?
Figyelt kérdés
jún. 9. 11:07
3/11 anonim válasza:
Nem voltam és nem is leszek soha retkes bagós... Szóval soha..
A kérdésed értelmetlen.
4/11 anonim válasza:
Nyilván azokhoz szólt a kérdése, akik dohányoznak. Akinek nem inge ne vegye magára. Te is egy észlény lehetsz ha csak ezért képes voltál válaszolni...
5/11 anonim válasza:
16 évesen szofi cigivel kezdtem, aztán áttértem az e cigire, néha marbit szívok, de újabban, pár hónapja meg az Iqost kezdtem el szívni. 20L
7/11 anonim válasza:
"Te is egy észlény lehetsz ha csak ezért képes voltál válaszolni..."
Te is egy észlény lehetsz, ha bagózol. tudnék mesélni neked, milyen fasza dolog egy centrifuga méretű oxigéngéphez láncolva élni, tönkrement tüdővel, csővel az orrodban. de hajrá
8/11 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy dohányzom... Nem dohányzom és azt sem tűröm el ha valaki jogtalanul bántja a másikat. Mindenkinek szíve joga mit csinál. De ne bántsuk a kérdezőt feleslegesen.
9/11 anonim válasza:
60 éve, sodrott Primust, kb 40 szálat
10/11 anonim válasza:
4. Válaszolt a 2. rendesen és lepontozták!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!