Ha valaki évekig naponta marihuánát szív, akkor mennyi ideig kell szünetelni, hogy negatív legyen a drogteszt vizeletből?
Biztos, hogy elég csak egy hónap?
Most arról beszélünk, hogyha valaki kb másfél évig majdnem mindennap elszívott egy jointot
Hát az a helyzet hogy maximumban 3 hónapot is mondanak...
Csakhogy milyen teszt ez egyáltalán?
A rendőrségi (gázkromatográfiás-tömegspektrométer) kimutathatja több hónapig is, viszont arra nem tudsz felkészülni előre (mert az úgy van épp pl bevisznek a keták).
Ha meg valami más teszt van (pl munkahelyi) arra nem fognak 100 ezres teszteket csinálni, így meg akkor játszik a 2 hét (max 1 hónap).
+ ha tudod előre a teszt időpontját használhatsz vizelettisztítót is (előtte egy jó órával kell meginni) pl
(Persze így is érdemes kihagyni az 1 vagy 2 hetet.)
Nem tudom mik azok a keták.
De nem rendőrség miatt kell, mert itt Svájcban eleve nem számít bűncselekménynek a marihuána használat. Ha megfognak megbüntetnek párszáz frankkal és ennyi. De nem fognak ilyen méregdrága teszteket csinaltatni, hogy kiadjanak egy 100-300 frankos bírságot 😂
Munkahely miatt kell. Mivel ahogy láttam, itt a legtöbb helyen ha valaki taxis akar lenni, előtte csináltatnak vele ilyen tesztet. Most személy szerint én nem tudom, hogy a taxis cégek itt miféle teszteket csinálnak. De az biztos, hogy vizeletminta alapján.
A keták alatt a rendőröket értettem.
Így már jobban értem a kérdést, viszont nem tudom kint milyen tesztet csinálnak.
Ha csak valami általános teszt akkor 1 hónap, de kint lehet van pénz drágább tesztekre is. Hát a max kimutathatóság 3 hónap az a biztos.
Csak annyit tudok, illetve hallottam mások elmondása alapján, hogy volt valaki aki szintén éveken keresztül szinte napi szinten (vagy naponta többször is) füvezett és jelentkezett Uber sofőrnek, 6 hétig nem gyújtott rá. De mégis megbukott 6 hét után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!