Ma nem itthon leszek, hogyan cigizzek egy olyan helyen ahol nem lehet nagyon elmenni sehová cigizni, meg olyan emberek lesznek ott akik nem kopognak hanem ha sokáig nem jössz ki pl, a wc-ből rád nyitják azt ajtót?
Figyelt kérdés
jún. 8. 06:03
1/17 A kérdező kommentje:
És a cigit meg nem nézik el nekem):
jún. 8. 06:04
2/17 anonim válasza:
Mert az lenne opció, WC-n dohányzól? Ilyen proli dolgokat ma még csinálnak?
Talán nem kellene dohányozni. Egyébként sem, főleg, ha ahhoz még kicsi vagy, hogy felvállald.
3/17 A kérdező kommentje:
Ház mögött kéne cigizni, csak kicsi az udvar bármikor hátra jöhet valaki. Meg ha eltünök sokáig az is gyanus nekik. Csak gyorsan kéne szivnom a cigit pedig úgy nem szeretem.
jún. 8. 06:07
4/17 A kérdező kommentje:
Nagykoru vagyok, de nem nézi el apám és a papám a cigit hiába vagyok nagykorú. Csak a mamám meg anyám. Mamámnál leszek és jön az egész család. Olyan természetu az apám meg a papám is hogyha meglátják nálam a cigit vagy bármilyen más dohányzó eszközt eldobják a szemétbe, volt erre már példa
jún. 8. 06:09
5/17 anonim válasza:
Értem, szóval fogyi vagy, mert azt hiszed, hogy a szagot nem fogják megérezni rajtad.
Szerintem már így is épp elég oxigén volt elvonva az agyadtól.
6/17 A kérdező kommentje:
Erőszakkal elveszik és kidobják, sajnos ilyenek.
jún. 8. 06:10
7/17 A kérdező kommentje:
Eddig sose érezték meg. Rágó és a parfüm mindent megold amugy is.
jún. 8. 06:10
8/17 anonim válasza:
Ja, persze, nem érzik meg...
Tényleg ennél jobbat nem tudtál szombat reggelre kitalálni?
9/17 A kérdező kommentje:
Őnekik nem a szag a lényeg, ők ha látják nálam a cigit akkor mérgesek.
jún. 8. 06:13
10/17 A kérdező kommentje:
Nem valami kedves, szimpi ember apám és a papám se.
jún. 8. 06:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!