Hogyan lehet valakit le szoktatni a nikotin függőségről?
Figyelt kérdés
A párom 1,5 éve használja ezt a snüssz nevezetű nikotin tartalmú dolgot . Hetente 3-3,5 dobozzal használ el. Egy kisebb vagyon megy el rá . Fiatalok vagyunk 20 évesek . De hónap végén nem maradt pénze hogy kaját vegyen . Én vettem neki . Rettenetesen érzem magam . Próbálom megkérni hogy álljon meg mégis én vagyok a rossz mert próbálom beosztani hogy mennyit használjon. Én vagyok az aki korlátozza őt .. hogyha nem jut hozzá a szervezete mindennek elhord . Ilyeneket mond hogy majd elveszi az egyik gyogyszerem ami fontos nekem mert alul működik a pajzsmirigyem és nézi ahogy szenvedek. Nem tudom hogy mit csináljak mert együtt elunk , több mint 3 éve együtt vagyok vele szeretem és segíteni akarok neki .. és nem hiszem azt hogy mindenre megoldás az akkor szakíts vele mondat . Hogy rosszban eldobod a másikat . Én nem ez az ember vagyok. Szeretném őt kihozni ebből2024. máj. 4. 13:23
11/12 anonim válasza:
Nincs senkid. Ő sincs. Kihasznál, zsarol és fenyeget.
Ideje keresned valakit, akiért nem csak te teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!