Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szeretek dohányozni vagy csak...

Sac kérdése:

Szeretek dohányozni vagy csak a függőség beszél belőlem?

Figyelt kérdés
Mármint, lehetséges tényleg szeretni, vagy csak a függőség beszél az emberekből? Én azt állítom, hogy szeretem, viszont egyes pillanatokban gyűlölöm magam miatta. Olyan emberek véleményére is kíváncsi vagyok, akik dohányoznak, vagy már leszoktak. Kérlek mellőzük azt hogy ez egy hülye kérdés. Csak érdekel mások véleménye. Köszi

2024. ápr. 8. 19:21
1 2
 11/13 anonim válasza:

Miután leszoktam (sokadjára) mindig másképp látom a dohányos énem mint a amikor dohányozam.

Szerintem a dohányos nem akarat gyenge csupán rabja lett ennek a szenvedélynek ennek a könnyű drognak, ami olyan könnyű hogy hajlamossak vagyunk megfeledkezni róla hogy milyen függőség is aklakul ki a dohányzással.

A kivülálló csak rossz szokásnak véli, de én dohányosként imádtam mikor rágyújthattam, és utáltam magam még dohányzás közben is amiért még mindig függő vagyok.

A leszokás könnyen ment , ebben nagy segítség volt

" Rövid úton leszokni a dohányzásról (Allen Carr) " ez a hangoskönyv , ha kell elküldöm. nekem többször segített lerakni a cigit, s az volt a legjobb hogy csak az elhatározásig volt nehéz eljutni , utánna a cigimentes első nap is könnnyű volt. Segít más szemszögből nézni a dohányzást és a leszokást és a leszokás utáni időket.

Én szinte mindig vezetés közben hallagattam , munkába menet/jövet ;-)

2024. ápr. 10. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
én már leszoktam, és pontosan azért, mert nem azt éreztem, hogy szeretek cigizni, hanem azt hogy muszáj cigizni. Kv, alkohol mellé, kaja után, séta, várakozás közben, épületbe be, onnan ki, sex előtt, sex után, wc előtt, felkelés után, lefekvés előtt.... miden egyes nap rá KELLETT gyújtani, és sajnos akkor is, ha nem is kívántam igazán, de hát ugye a megszokás és a függőség. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy eldobtam.
2024. ápr. 10. 23:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

11

Mondjuk ez a többször letettem vele a cigit, nem túl jó ajánlás. :) Én csak egyszer tettem le, azóta le van téve.

2024. ápr. 11. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!