Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Normàlis, hogy a férjem a...

Normàlis, hogy a férjem a lakás minden pontján szívja a glo-t?

Figyelt kérdés

Leszokott a normál cigiről. Cserébe ezt a Glo-t vagy mit szívja. De ezzel már nem megy ki a házból. Gyakorlatilag képes a konyhaasztalnál vagy fürdés közben, vagy gépezés közben, wczés közben, stb szívni. Természetesen a 3 és 5 éves gyerekek mellett is.

Engem egyre jobban zavar.

Ez normális dolog?

márc. 31. 14:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9-s, köszi a tapasztalatod. Tehát ez egy ördögi kör. És ugye lehet nem is egészségesebb, mint a normál cigi. Leszokni nem szeretne. De baromi nagy így most már a kiadásunk.
ápr. 3. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11., nincs mit, és valóban, ez egy csapda.

Az egyik gond, hogy ez egy sokkal “kulturáltabb" módja a dohányzásnak, emiatt többször is kerül elő. Nálam az is bejátszott, hogy a hevítő rudaktól “nem laktam annyira jól” mint a normális cigitől, ezért előbbiből már napi 2 doboz kellett. Közben meg ugye nő a tolerancia szint is a nikotin után, aztán egy idő után már azon kapja magát az ember, hogy láncba szívja.

Havi 120 - 150 ezerért.... és sosem lesz elég.

ápr. 3. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Arra megkérheted hogy menjen ki a szabadba vele mert mindenkit zavar.
ápr. 6. 06:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan így jártam mint a férjed. Átszoktam glo-ra amiből sokkal többet szívok, mert nem kell kimenni, lakásban is tudom szívni és mindig kéznél van. Olcsóbb mint a normál cigi de több kell belőle, így anyagilag nem jövök ki jobban, állandóan tudnám szívni. Én egyedül élek így nem zavarok vele senkit de gyerekek mellett nem szívnám bent.
ápr. 14. 23:57
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

"baromi nagy így most már a kiadásunk"

Az övé.

Téged és másokat is zavar, és te is fizetsz érte.

Ennyire nincs tekintettel másokra?

Mi az igazi baja vagy hiánya, amiért így (mások kárán is!) próbálja kárpótolni magát?

ápr. 15. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15: nikotinfüggő, nem kell ebbe belelátni mást.
ápr. 16. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy, mert ha beleállsz, tönkre mehet a kapcsolatotok, ha nem, akkor pedig olyat kell tűrnöd, ami szintén nem jó.

Ha nem voltál még függő, akkor nem tudod, hogy milyen nehéz ebből kiszállni, sőt embere válogatja, valakinek esetleg könynebb, de másnak nagyon nehéz tud lenni. Ezt úgy kell kezelni, mintha beteg lenne, sok türelemmel és megértéssel, de óvatosan terelni kell őt a jó irányba és segíteni. Akármit csinálsz nehéz helyzetben vagy, de ha szereted, akkor valami úton-módon megoldod. Ha nem szereted, akkor dobd ki és nincs probléma.

máj. 1. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!