A Djarum Black még mindig 1550 Ft? Azt tudom, hogy annyi is volt, de nem tudom azóta emelték e.
Figyelt kérdés
Pénteken veszek elvileg :)2010. okt. 26. 13:09
11/13 anonim válasza:
A Djarum Black a világ legjobb cigarettája. Aki azt mondja, hogy a legtöbb ember divatból veszi, az hülye... Nem érzed a füstöt mikor szívod, mint például a Marlboronál, ami szerintem jó márka, de max. a vékony cigijüket szívnám el. Szerintem ennyi.
12/13 anonim válasza:
Még mindig annyi ! Tegnap vettem :) ! ISTENI EZ A CIGI !
13/13 anonim válasza:
A LEGJOBB!! Én a cherry-t próbáltam ki 1x, mert kaptam 1 szálat.. hát bakker, hazudnék ha azt mondanám h nem akartam megenni úgy ahogy van. Ne nézzetek hülyének, de nagyon finom volt :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!