Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kinek milyen volt az első...

Kinek milyen volt az első találkozása a fűvel?

Figyelt kérdés
Ki akarom próbálni nagyon, úgy néz ki nemsokára össze is jön, és kicsit rá vagyok parázva mert nemtudom mire számítsak. Tudnátok benne segíteni, milyen hatások lehetnek, mennyi slukkot kéne szívnom stb? Előre is köszi:D

márc. 15. 22:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Privi: Ha tiszta fű akkor csak némi oldottság és oktalan röhögcsélés fog jelentkezni.
márc. 15. 22:52
 12/23 anonim ***** válasza:

Na ehhez mit szólsz? Ezt se én mondtam!

[link]

márc. 15. 22:55
 13/23 A kérdező kommentje:
#12 Én értelek, de nem 500 forintért venném, és ismerőstől venném, nem valami ócska zombidrogot:D
márc. 15. 22:58
 14/23 anonim ***** válasza:

"A biofű alattomosan, csendesen zárkózott fel, de 2014-ben, a sorozatos iskolai rosszullétek idején jelenléte egyértelművé vált, és lekörözte a marihuánát.

"Van már egy olyan korosztály, főként vidéken, amelyik azt hiszi, hogy ez az igazi marihuána, indiai kendert még nem láttak"

És ez így van! 2014-2015-ben jelentkeztek az első komoly biofüves esetek!

Volt egy ember, akit a mentősök se tudtak lefogni olyan ereje lett, tör-zúz ilyenkor az illető. A bió nagyon veszélyes! Az utcán meg aztán nagyon alja szerek vannak, ellenőrizhetetlen!

márc. 15. 23:02
 15/23 anonim ***** válasza:
Szörnyű volt. Òrákig tartott a hatása, azt hittem sosem jövök le róla, és nagyon rosszul voltam.
márc. 15. 23:07
 16/23 anonim ***** válasza:

Ezt is írtam hogy biztonságképpen olyan 2-3 slukk, nem lent tartva, ahogy letüdőzöd már fújod is ki, előtte egyél-igyál, sütit-vizet! Alkoholt, energiaitalt ne fogyasszál!

Változó hogy meddig tart, olyan 15-20-30 perc is lehet.

márc. 15. 23:08
 17/23 anonim ***** válasza:
15. Ha túlszívtad vagy erős volt akkor bizony hosszan is eltarthat.
márc. 15. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Fantasztikus. Minden képzeletet meghaladó. Azóta is állandóan szívom ha tehetem :)
márc. 16. 01:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Mennyi slukkot? Hát legalább 3-at és tartsd lent jó sokáig. Nagyot is szívj amíg jól feszít a füst. Először lehet több kell. Én azt javaslom 3-asával szívj 4-et, szóval olyan 12 slukkot. De persze attól függ teszel-e bele dohányt is, és hogy mennyit + milyen erős a fű. (Szóval erre nehéz válaszolni.)
márc. 16. 01:40
 20/23 anonim ***** válasza:

"és tartsd lent jó sokáig"

Na ez a legrosszabb tanács, mert ha kifog egy olyan cigit ami nem tiszta, még az életébe is kerülhet!

Mondom hogy szintetikus kannabiszok is vannak, meg olyan biofüvek hogy 2 slukktól leállhat a szíved.

márc. 16. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!