Lehet az, hogy én immunis vagyok a nikotinra?
#12 ... haver, ez komoly? És itt tartasz?
Nem az a gond, hogy érdeklődsz a dohányzás iránt, még az se lenne tragédia, ha dohányoznál... de ez a cigi utáni fétis, meg önsajnálat, hogy 10 évesen még nem lógott bláz a szádban full gáz
Hát elcseszett vikágban èlünk, ahol azert síránkoznak, hogy nem volt 10-11 évesen lehetőségik cigizni...meg mi az, hogy 7 évesen kàvé??? 7 évesen nekem napi minimum 2 deci liter tej volt a norma reggel, nem kàvé. 7 évesen?? Meg 11 évesen cigi???
És még ezutàn síránkozik?
Vagy egy kis pcs fej elkényeztetett kis gyerek unatkozik itt, vagy sötét mint az éjszaka.
Sajnos én vigizek, bàr már nem a meggyújtós cigit. Azt hittem, hogy letudok szokni, de inkàbb csak egy talán kevésbé kàros alternatívàt találtam. De màr ettől sok pozitívumot tapasztalok. Nem köhögök, nem vagyok cigi szagú, a bőröm kitisztult, fogaim fehérebbek mint valaha...
Cigizzen mindenki, aki akar, de azért ezután sóvàrogni.
De attól nem térek magamhoz, hogy 7 évesen valaki kávézik. A szülők hol voltak?
Vagy bele sem merek gondolni, hogy ebben partnerek voltak...durva
7 évesen a szüleid kàvét inni engedtek?
Gratulàlok nekik!!! El kéne az ilyeneket àsni....
Mindig lesznek hülye gyerekek, akiknek megfelelesi kényszerük van és 10 évesen pöfékelnek..utàna meg sirnak, ha 20 évesen egy 15 éves szintjén maradtak fizikailag.
"Nemdohányzókkal már csak akkor beszélek ha nagyon muszáj."
Mé'? Büd9s a szájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!