Kinek mi a véleménye a 18 alattiak cigi függőségéről?
Ma már egyre több 18 alatti szívja a cigit, akár e-cigit is. Főleg általános-középiskola -i korban.
17/F
Az, hogy tele vannak megfelelési kényszerrel, konformizmussal. Hat rájuk a többi elismerése, esdekelnek azért, hogy mások vagánynak tartsák őket.
Igazi behódóló, alárendelő szolgalélek attitűd.
#3 láncdohányos barátaim mondják, hogy azt kívánják bár ne kezdték volna el. Csak azért kezdték, mert menőnek hitték, aztán rájöttek, hogy nem az. Miért költsek tüdőrákra, rossz fogakra és büdösségre? Mitől menő ez? :D
Nem csak a 18 év alatti dohányzásról, hanem úgy un bloc a dohányzásról ugyanaz a véleményem. Minden dohányos ismerősömtől megkérdezem, hogy miért kezdték el, kétféle választ szoktam kapni: "Nem tudom" vagy "Azt hittem menő". Én is kipróbáltam nyilván, de az íze is undorító volt, a szaga is és a hatását se éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!