Már 2 hónapja nem dohányzom. Eddig elvoltam nélküle, de nagyon hiányzik az életemből, hiszen 20 év alatt az életem szerves része volt. Szerintem ma este rá fogok gyújtani, de csak 1 szálat szívok el. A napi 1-2 szál cigi az még nem olyan káros, ugye?
Ja, és igen, a "tökéletes" emberek írják, mondják azt, hogy Mi akaratgyengék vagyunk. Az ilyen "tökéletes" emberek napközben előadják például, hogy milyen egészségesen táplálkoznak, otthon pedig, amikor épp nem látja senki, a fejükre húzzák a zsírosbödönt. :D
A "tökéletes"-nek mondott emberek unalmasak. Hál Istennek Mi nem vagyunk ilyenek.
Sziasztok!
Gratulálok a ket személynek a kitartásához meg az akaratához! Ez nem kis dolog!
Nekem addig ment, hogy meggyújtós cigit nem szívok, de hamar talaltam alternatívàt. Sajnos a hevítős cigit. Próbàlkozom arról is leszokni :( nem túl nagy sikerrel.
Tudnatok valami tippet adni? Megköszönném!
Sajnos azt vettem észre, hogy meló helyen többet szívok. Elég stresszes a munkàm és megszokottà vàlt, hogy a dogànyzó olyan csendes. Megnyugtat kimenni elhevíteni egy cigit.
Lépésekben haladj! Tűzz ki egy időszakaszt hogy addig NEM🚫!
1 hónap...
3 hónap...
6 hónap...
1 év...
És: AKARATERŐ!!! 💪
Tudod milyen jó érzés teljesíteni a feladatot? ✅
Én így szoktam le!
Most már bármikor leteszem, de rá se gyújtok!
Mert az akaraterődet építed ki!
21. Igen és ti vagytok az erős akaratúak.
Mert ti dohányozni akartok és fogtok is.
Mi a szemét gyenge akaratúak meg nem gyujtunk rá.
24-es én a 22-es vagyok.
Ne figyelj a negatív kommentekre légyszi! Legyél büszke arra, hogy a függőségedet letudtad önàllóan gyűrni!
Még sok sok kitartàst!!
Ügyesek vagytok!!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!