Füves cigi után kinek mennyi ideig tartott a deperszonalizáció/derealizáció állapot?
10-es
Szerinted mit érdemes tenni a hamarabbi javulás érdekében?
# 10 Vagy te nem találkoztál elég erős LSD-vel vagy DMT-vel. Nekem ilyenek is voltak régen írtam is róluk (én voltam a 2-es)
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__102..
Mindegy több évtizede szívok és próbáltam a hallucinogéneket is (meg megszámlálhatatlan drogot) és vannak erős füvek de egyiktől se éred el a nirvánát mint a pszichedelikus szerektől :D
Én a 8-as voltam. Továbbra is fenntartom a véleményemet arról, hogy ez szintetikus cucc volt. 2003 óta füvezek szóval van tapasztalatom. A szintetikus cannabinoidok sokkal erősebben kötődnek a cb1 receptorokhoz mint a thc. Akár 100-szor erősebb is lehet. A legbrutálabb fű a világon olyan 25-27% thc-t tartalmaz, de ilyenhez itthon nem jutsz hozzá sehol és ezek is messze elmaradnak hatáserősségben a szintetikus cannabionidoktól. Igaz, hogy elég gyorsan lemegy a hatás de mivel rendes fűre van fújva a thc “továbbviszi” a kiváltott állapotot (parát, zavarodottságot, stb). Egy ilyen élmény erősen tud hatni a pszichére és hetekig vagy akár hónapokig tarthat egy ilyen pszichés epizód, de idővel elmúlik. Ez normál mentális állapotú embereknél is megtörténik és nem összekeverendő állapot azzal amikor az amúgy is paranoid skizofréniával küzdő ember állapota rosszabbodik valamilyen tudatmódosítótól.
Szerintem a kérdezőnek a legnagyobb segítség ha tudatosítja magában azt a tényt, hogy nem fog így maradni, sokán átéltünk már ilyet és mindannyiunknak elmúlt idővel magától. Illetve érdemes lekötni a figyelmét más dolgokkal, nem magára figyeljen ebben a nehéz időszakban.
És büszke vagy rà, hogy 11 éve drogos vagy?😃
Ez valami elismerésre méltó?
Én àltalaban nem szoktam ítèlkezni, mindenki azt csinál, amit akar, de hogy még itt meg is villogtassa meg majdnem ki keri magának a dolgokat, mert ő szakértő...hiszen 2003 óta füvezek..
Hàt ez nem semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!