Normális hogy első cigi után rosszul vagyok?
az a gond, hogy ostoba a kérdésed...
a tüdőt nem arra találták ki hogy 6000 féle kémiai méreggel füstöld tele.
mit gondoltál, kellemes selymes pihentető érzés lesz, mint egy masszázs? :D
Igen, normális.
Az a helyzet, hogy a cigiben semmi jó nincs. A gondolat a jó, amit hozzákapcsolsz. Hogy menő, vagy mert úgy érzed szükséges, hogy egy adott társasághoz tartozzál, vagy valaki olyan szívja, akire felnézel. Ezt te tudod.
De az első néhány szál izgalma, újdonsága elég is ahhoz, hogy a nikotin beépüljön az agyi működésbe, és pont úgy hasson, mintha éhes lennél: bizonyos időnként megszólal, és addig emlékeztet a tested, míg nem eszel. Csak van egy nagy különbség: ha nem eszel, meghalsz; ha nem dohányzol jó eséllyel tovább élsz.
Szóval nem akarlak a magas lóról osztani. Csak miután anno beleestem ebbe a hibába én is, javaslom előbb gondold át, mi hiányzik igaziból, amit a cigivel akarsz pótolni.
Gondold meg, a dohányos sztárfigura mivé változik, ha elhagyja a cigijét, és dohánybolt sehol a közelben? Ahhoz akarod igazítani a napjaidat, hogy mikor kell menned megint rágyújtani, vagy hogy fogod kibírni a műszakot/repülőutat/akármit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!