Ha valaki intelligens akkor le tud szokni a cigiről?
Figyelt kérdés
Tegyük fel dohányzok évek óta. Holnaptól azt mondom hogy soha többé nem cigizek. Akkor elég az elhatározás? Miben kell jónak lenni? Intelligencia kérdése? Mit fogok tapasztalni?jan. 28. 23:05
1/9 anonim válasza:
Az intelligencia és a mentális erő szerintem kettő külön tényező.
2/9 anonim válasza:
Semmi köze az intelligenciához a szenvedélybetegségekről való leszokás képességének. Ahhoz kell elég intelligensnek lenni, hogy el se kell kezdeni.
3/9 anonim válasza:
Nem, és ez enm ezen múlik. Itt vagyok én, igazoltan a felső 20% -ban vagyok mégis cigizek.
De ott van Dr. Csernus Imre, ő is dohányzik
4/9 anonim válasza:
A kerdes mar nem vall intelligenciara.
5/9 Ypszilon1980 válasza:
Ez nem intelligencia kérdése csak, de ha elhatározod, hogy holnaptól nem és leteszed, akkor mindenképpen jó döntés volt, mind anyagilag, mind egészségileg. Első 2 hét rossz csak, akkor erősen meg kell állni.
8/9 anonim válasza:
Kórházban dolgozom, és nem kevés embert láttam, aki több évtized kemény dohányzás (napi egy-két doboz)uán simán leteszi a cigit egyik napról a másikra. Általában kemény, makacs öregurak, akik úgy élték az életüket, hogy nekik senki se mondja meg, mit csináljanak. Még a cigi se! Senki kedvéért le nem tette eddig, de ha egyszer ô maga dönt úgy, akkor nincs az a sóvárgás, ami eltántorítsa.
9/9 anonim válasza:
Semmi köze az intelligenciához, sem az akaraterőhöz. El kell fogadni az ezzel járó negatív érzéseket és meg kell tudni érteni a függőségedet. QuitSure nevezetű appot ajánlom. 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!