Az alsó szomszéd füvezik(?), nekünk meg bejön a füstje a szellőzőn. Okozhat vele egészségkárosodást? Kisgyermekem van és gyakorlatilag az egész lakásban szétmegy a szag!
Okozhat bizony!!!
Amikor ez történik, hívd ki!
Hogyne lenne. Attól be lehet állni, ha csak a társaságában ülsz, bele sem kell szívni.
Kisgyerekre való tekintettel, én már ráboritottam volna a házat, ha a szép szóból nem ért.
Helló
Maga a fű használata még nem okozna alap esetben problémát, például vaporizátorban hevítéses módon füstölve.
De mivel ez igen ritka és szinte tuti, hogy dohánnyal keverve sima cigiként szíják, ezért ez már sajnos ugyanúgy káros mint a passzív dohányzás.De ebben az esetben is szerintem nem a fű okozná a fő problémát hanem maga a dohányfüst.
Szólj a szomszédodnak hogy vegyen vaporizátort vagy mellőze a házban. Ha korrekt polgár és embertárs szeretnél lenni szerintem semmiképp ne hívd rá a rendőrséget. Persze ha későbbiekben probléma vam vagy ha szólsz neki éső is paraszt akkor nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!