Dohányosok, betegen, náthásan, ilyen hidegben is kimentek rágyújtani?
Figyelt kérdés
Hogyan viselitek?2023. dec. 4. 07:33
11/20 A kérdező kommentje:
10 és aztán is megfázva kimentél rágyújtani? Mérges voltál magadra?
2023. dec. 4. 09:40
12/20 anonim válasza:
nem, dehogy, megdicsértem magam, hogy milyen ügyes vagyok :)
13/20 anonim válasza:
A nátha meg a hideg nem akadály. Ha beteg vagyok akkor meg maximum fele annyit szivok mint szoktam.
14/20 anonim válasza:
Az 5-ös válasza mindent elmond.
Amíg szívtam, nem volt olyan egészségügyi, és más egyéb körülmény se, ami visszatartott volna. Mert szívni KELLETT...
15/20 anonim válasza:
Én is dohányzok még ha hányás-hasmenés-láz is van rajtam akkor is sajnos! De én mint régi nagy ,de fiatal dohányos, tudja, ha a nikotin szólít menni kell akár esik akár fuj érted.
16/20 A kérdező kommentje:
15 akkor egy sima szottyos megfázás az kb semmi, nem is csökkented az adagodat?
2023. dec. 4. 16:19
17/20 anonim válasza:
Nem csökkentem): Napi 10 szál megy el ugyis.
18/20 A kérdező kommentje:
17 ugye, hogy utána kevésbé folyik az orrod?
2023. dec. 4. 16:24
20/20 anonim válasza:
most amúgy mi a cél kérdező?
megerősítést keresel, hogy nem te vagy az egyetlen szánalomkupac, aki akkor is kimegy a hidegbe rágyújtani ha taknya nyála egybefolyik? :D
nyugi, vagyunk még így ezzel pár száz millióan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!