Lehet, hogy a barátnőm beadott valamit?
15 éve dohányzom, többször próbáltam leszokni, de mind sikertelen volt. A kapcsolatunkban is visszatérő konfliktusforrás a dohányzás, a barátnőm sokat kardoskott a múltban azért, hogy abbahagyjam. Rendszerint napi egy dobozzal szívtam, de inkább többet, mint kevesebbet. Az utóbbi 4 napban viszont összesen 10 szálat szívtam, és volt amelyiktől hányingerem is volt.
Igazából tök jól érzem magam, nem hiányzik a cigi, és örülök, hogy mostanában nem cigiztem. Csak nagyon fura az egész sztori, hogy hirtelen egyik napról a másikra egyszercsak nem kívánom, és nehéz elhinnem, hogy ez egy "csoda". Már csak azért is, mert a barátnőm történetesen gyógyszerész, és felmerült bennem a gyanú, hogy talán a tudtomon kívül becsempészett valamit a kajámba, ami segít leszokni. Persze ő tagadja, de nekem nehezemre esik hinni a csodákban.
Ha igaz is lenne az elméletem, akkor sem értem, hogy miért tagadja, mert hálás is lennék neki... nem tudom mit higgyek.
Ha a barátnőd a tudtodon kívül berakott valamit a kajádba, az bűncselekmény.
Amúgy meg, a leszokás nem így működik, hogy valaki titokban beadogat valamit és attól leszoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!