Az egyik barátnőmnél láttam, hogy amikor sodorja a cigiét a dohányban voltak valami fekete kis darabok, mi lehet az?
Hát én kemény drogfüggő vagyok (szóval van tapasztalatom) de fekete dologról még nem hallottam.
Sima dohánynak kinéző valami pl lehet varázsdohány (herbál) de ha olyat szívna azt egyből észrevetted volna (mert az totál kiüti).
Lehet más is. Akármire rá lehet fújni ezt azt, vagy kivonatokat készíteni.
Azt nem írtad le hogy füstszűrőt tett bele - vagy csigát. A sima cigibe ugyanis füstszűrőt szoknak tenni - míg a drogokat csigával (egy kis csőszerű papírdarab) készítik - hogy nem szűrje le a füstöt. Így látatlanban azt tudom tanácsolni hogy ez alapján döntsd el ;)
Ha filterrel tekerte, két dolgot tudok elképzelni:
Az eggyik hogy kevés dohánya volt és olyankor egy kicsit fel lehet „szaporítani” teával, mondjuk annak rossz az íze de semmi más hatása nincs. Vagy az is lehet, hogy nyilvános hamutartókból gyűjtötte a csikket és abból mórzsolta ki a még el nem égett dohányt (azokban mindig marad mert ha végigszívnánk megégne a filter és az nem kellemes).
Bár én sosem szerettem tekerni, mert kiráz a hideg ahogy megnyalom az OCBt de az biztos hogy a zacskóban nem éghet meg a dohány.
Hát akkor nagy az esély rá, hogy van valami turpisság a dologban :)
Viszont ennyiből nem ehet tudni h mi. Lehet sokminden. Akármilyen kivonat pl dohányra spriccelve, de lehet pl herbál is, vagy akár pl heroin is (mert az pont barna). Ezt így látatlanban nem lehet megállapítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!