Aki nem cigizik és nem iszik, az jobban néz ki?
Figyelt kérdés
Lassabban öregszik?
Én úgy látom hogy az iszogatós, dohányzó emberek már 30 körül megöregszenek.
5 évig cigiztem, de remélem ez nem gyorsítja az öregedést ha már abba hagytam.
2023. nov. 17. 23:01
1/9 anonim válasza:
Nem. De COPD-t okoz. Én 11 évig dohányoztam, 2019.09.18-án tettem végleg le. COPD-m van, az orvosom mondta, hogy 3-4 hónapon belül halott leszek😭.
MEGBÁNTAM, HIGY DOHÀNYOZTAM.
2/9 anonim válasza:
35 után azért már a nem dohányosnál is kezd látszani a kor.
3/9 anonim válasza:
Nem az öregedés látszik, hanem hogy rongálja magát.
5/9 anonim válasza:
1 éve hagytam abba a dohányzást és ezalatt 10 hónapig alkoholt se ittam.
nem lettem brad pitt, de az arcom, bőröm, hajam határozottan szebb, egészségesebb lett. 38 vagyok
6/9 anonim válasza:
Pont hogy a cigis, piás palik néznek ki jobban. Meg a drogosok. Olyannal együtt se lennék olyannal aki nem iszik vagy nem cigizik.
7/9 anonim válasza:
6., komoly minőséget képviselhetsz :D
8/9 anonim válasza:
Miért kell mindig lenézni a cigit? Diplomás is cigizik meg minden? Mi a baj azzal? Én inkább a sok bunko nem dohányzo, nem drogozo embereket nézem le. Ne haragudjatok, ez van.
9/9 anonim válasza:
nem haragszom, sőt, kösz, hogy feldobtad a napomat :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!