Csak engem zavar, hogy a potheadek folyamatosan azt szajkózzák, hogy a kannabisz nem drog? Gyakorlatilag az összes definíció szerint az :D.
Engem nem zavar, téged miért?
Pár évig én is éltem vele, pontosan tudom, hogy drog. A hatása, a hiánya, az addikció... drog, ez nem is kérdés.
Elnézést a tájékozatlanságomért, de mi az a pothead?
A definíciók szerint a kávé is drog, az alkohol sem kevésbé.
szájerjózsi definíciója szerint: "A kanabisz egy veszéjes kábítószer, aminek a birtoklását letöltendő szabadságvesztéssel kell jutalmazmi. A kokain és az extazi hmmm..., csak partikellék."
Érdekes dolog a fű amúgy.
Az nem kétség, hogy kábítószer.
Engem sokkal dúrvábban más világba rak mint a szintetikusak.
Régebben rosszul is lettem tőle többször, de most se kéne sok hogy nagyon beálljak.
De amúgy valakinek alig ad valamit tolerancia nélkül is, valakit szétcsap mint pl engem.
Valakinél nagyon kemény függőséget okoz, valakinél meg semmit.
De a függőség inkább azért szokott jelentkezni, mert fűvel nyomják el a depressziót, magányt, egyéb érzéseket. Önmagában semmi elvonási tünete nem lenne amúgy. Meg amúgy arra is nagyon jó hogy a szintetikus sz4rok pszichés elvonási tüneteit kb a nullára csökkentse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!