Gyakorlatilag 3 hónapja folyamatosan lázas vagyok, mit tegyek?
Egyik betegségből ki, másikba be. Semmit nem tudok tenni, rengeteget szenvedtem.
Nem is tudtam dolgozni, a pár óra az egyetemen is szenvedés volt...
Gyenge az immun rendszered, nincs semmi ellenállása sem.
Lehet hogy beteg vagy , de nagyobb a valószínűsége neki hogy nagyon rá szokott a szervezeted valamilyen gyógyszerre.
Nekem is van kér nő a rokonságban aki szinte mindíg beteg. Mindíg szed valamit, de gyógyszer nélkül már képtelen lenni. Ezt úgy hívják gyógyszer függőség.
Te is azt írod hogy egyik betegségből a másikba.
Sajnos még ha nem is értessz egyet ezzel, de te is az vagy, függő. A szervezet produkálja ezeket a jelenségeket. Mert ha nincs meg a számára elég gyógyszer akkor ilyet csinál.
Tudom azt is hogy ez így első hallásra hihetetlen, de majd próbáld ebből a szemszögből is nézni a dolgokat.
Meg azt is tudom hogy senki nem akarja belátni, mert erről bárkkivel beszélnek, mindenki de főleg az orvos egyből írja a gyógyszert fel. AZ orvost is meglehet érteni, mert neki ez a kenyér, és mit kapna azért ha megpróbálná lebeszélni erről az embereket. Plusz a tévébe is ez megy egész nap , hogy mire mit kell szedni.
Én is így voltam régen nagyon sok mindenre szedtem gyógyszert , már létezni se tudtam nélküle.
Most már jó pár éve sem szedek semmit, és milyen érdekes semmi bajom nincs.
Még azt is megmerem kockáztatni, hogy ha a férfiaknak van valami bajuk hamarabb isznak valami piát mint szednének gyógyszert . Ezért van több alkesz a férfiaknál.
De viszont a nők azok meg inkább szedik a gyógyszert mindenre és lesznek gyógyszer függőek évek alatt.
Mégegyszer leírom, hogy megértem azt is hogy ezt nem hiszed el, mert én se hittem először, de amikor állandóan beteg voltam , el kellett gondolkoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!