Van olyan aki kizárólag szűrő nélkül szívja a cigit?hol lehet kapni olyan cigit,illetve melyik fajta cigikből van olyan?
#2 az a külömbség, hogy a letört szűrős cigiből kiperegnek az apróbb dohánydarabok, amiket köpködhetsz, bár ez a gyárilag szűrő nélküli és a tekert ciginél is előfordulhat, csak ritkábban.
#1 nem értem miért hiszik olyan sokan azt, hogy az eu határozza meg a magyar dohányválasztékot. Ausztria, Szlovákia eu-s országok bármikor átmehetsz egy 3000-ft-os vonatjeggyel, bemehetsz egy dohányboltba és megláthatod, hogy sokkal több minden van ott 1 üzletben, mint ami nálunk országosan. Ezt egy magyar tulajdonú vállalat (odbe) határozza meg.
Kérdező, én tavalyelőtt vettem ausztriában talpas lucky strike-ot, nem tudom van-e még, de szerintem igen, itthon talpas simphoniát szívtam, de az már nagyon rég nincs. Szivarkák vannak szűrő nélkül, vagy sodorsz szűrő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!