Mennyi idő kell, hogy rászokjon az ember a dohányzásra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyjából egyéni, de úgy mégis. Valamelyik nap vettem két pakkot idegességemben, és elég szép tempóban szívom el.2023. okt. 8. 11:58
11/14 anonim válasza:
Ha napi több szálat szívsz ,és már azt érzed ,hogy jó lenne rágyújtani ,és mikor szívod akkor amolyan elégültségérzés van rajtad akkor már rászoktál.....szerintem.mennyit szívsz napi szinten?miért szívod?
12/14 anonim válasza:
2-3 hónap. Legalábbis nekem ennyi kellett, aztán lehet a legtöbb embernek kevesebb idő.
13/14 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy meddig, már az első után is rászoksz ha nem állsz meg azonnal.
Minél tovább szívod annál nehezebb abba hagyni.
14/14 anonim válasza:
"többet meg nem tervezek venni."
Ha viszont mégis veszel majd (mert hát még egy csomag még nem a világvége), akkor bizonyára rászoktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!