Miért nem tud bele törődni apám abba, hogy dohányzok?
Mivel sokat van itthon mostanában apu mert munka nélküli lett ezért még nehezebben tudok rágyújtani. Mert ha megyek el, mindig rám ordít, hogy mutassam neki meg a táskámat és ha van benne cigi éppen azt mindig kidobja a szemetesbe. Nagyon undorító a viselkedése. Vettem e-cigit végül, de azt se tudom szívni reggel nyugodtan a kávémhoz mert apám bármikor rám nyithat a szobába. Erkélyre ki se merem vinni az e cigit mert kicsi a panel lakásunk aztán apám nagyon gyorsan meglátja hogy nem csak kávémat iszom az erkélyen hanem cigizek is. Ráadásul 19 éves vagyok és a saját pénzemből amiért megdolgoztam abból veszem a cigit. Rosszul esik rohadtúl, hogy másnak 14 évesen elnézik, hogy cigizik. Én meg 19 évesen nem tudok cigizni rendesen mert apám állandóan a nyomomban van, hogy mit csinálok? Undorító dolog ez. Az élet összes területén beleszól apám abba, hogy mit tegyek, ha nem azt csinálom jönnek a fenyegetőzések hogy nem lesz telefon, nem mehetek sehova. Semmi nem lesz belőlem... szokásos hülyeségek.
Anyám azt mondta, hogy ő megengedi, hogy 2 hetente szivjak egy szálat. De ez nevetséges, annyit szívok amennyit akarok. És ő is ellenőriz állandóan. Másnak se mondják meg a szülei, hogy mennyit cigizhet. Persze nem örül más szülő se ha a gyereke cigizik, de azért ráhagyja nem talál ki hülye szabályokat a cigizésére is.
Nem biztos, hogy ez igaz! Ismerek olyan 14-15 évest, akit hiába fognak otthon szigorúan a szülei és próbálják nevelni, szarik rá és bizony inkább elszökik otthonról (akár ablakon kimászva is), hogy a haverokkal elmenjen és bizony cigizik és iszik is.
Majd akkor leszel felnőtt amikor megállsz a saját lábadon , lesz saját otthonod és eltartod magad.
Igaza van apádnak, minek bagózol .
Így annál később tudsz saját otthonhoz jutnod mert elszarod a pénzt ilyen baromságokra.
Hát nem a bagótól leszel felnőtt, az biztos. Sőt. Amúgy meg aki cigizik stb. csak magának csinálja a bajt.
Nincs elég bajod amúgy is, hülyegyerek.
Tehát teljesen megértem az apádat. Bezzeg ha arról van szó, kaparjon ki a szarból, ugye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!