Hogy beszéljem le a dohányzásról?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a barátom nagyon sokat dohányzik, hogy tudnám lebeszélni róla?2023. szept. 9. 19:54
1/7 anonim válasza:
Sehogy, ha ö nem akar leszokni. Ha nagyon zavar, szakítsd meg a kapcsolatot vele
2/7 anonim válasza:
Lebeszélni nem tudod, de csinálhatsz sok olyan programot, ahol nem lehet/szabad rágyújtani. Ha őt is érdeklik ezek, már sokat nyertetek.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy vannak fontos tennivalói, feladatai, tervei, céljai (az sem mindegy, hogy számára vagy mások számára fontosak!), amiket nem tesz meg, nem halad velük, és ezek helyett dohányzik?
4/7 anonim válasza:
Pont aktuális nálam is, én lassan a zsarolásba megyek bele sajnos mert számomra elviselhetetlen már ez a mennyiség.. Pénzkidobás, káros, büdös, de hiába jövök ezekkel mintha a falnak beszélnék. Ez fejben dől el szerintem, én is cigiztem régebben sőt mai napig rágyujtok néha DE sose tudna uralkodni felettem. Szerintem csak az nem szokik le aki nem akar. Nálunk sok volt a daganatos beteg a családban, ezért nem vagyok hajlandó nézni azt hogy valaki tesz érte hogy beteg legyen miközbe más örülne ha nem lenne gondja. Tudom hogy én jöttem vele össze/fogadtam el így ahogy van, de rájöttem hogy ha szeretek valakit nem tudom elviselni hogy károsítja magát
5/7 anonim válasza:
Én még nem láttam senkit, akit sikerült volna lebeszélni a cigiről. Beleértve magamat. Én úgy szoktam le, hogy ÉN le akartam szokni. Mások kedvéért sose tettem volna.
6/7 anonim válasza:
Ne, kell neki is a boldogság. Sajna nem lehet leszokni a cigiről.
7/7 anonim válasza:
6. Le lehet szokni. Akarat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!