12 ezer Ft-om van összesen és szeretnék egy Iqost venni, egy készülék kikerül ennyiből néztem, de az össz pénzemet nem akarom erre költeni. Mit tegyek? Plusz pénzem nincs és sajnos most munkám sincs.
...pedig milyen jól járna veled bármelyik cég a munkaerőpiacon....
Figyelj, én értem, hogy prolifalván az iqos a menőség csimborasszója, de ha nem akarsz egy lecsúszott, kölcsönt kölcsönből törlesztő tüdőbeteg senkiházi lenni, akkor egyrészt műveld magad a pénzügyi tudatosság terén, másrészt meg felejtsd elezt a sz@r iqos-t, még károsabb, mint a cigi, és cserébe csak nyeli a pénzed,ami így sincs.
Munkát meg sürgősen keress, el lehet ám menni gyárba is, amíg nem találsz jobbat.
Ne szorakozzal mar, hogy pl arufeltoltonek csak szakmai tapasztalattal vesznek fel? Vagy egy gyarba?
Azert itt meg nem tartunk.
El kell valallni azt, ami van, mert a semminel barmi jobb. Akarmennyi is a fizetes, tobb a nullanal.
Aztan majd kozben lehet valtani valami jobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!