Egy árban van a körzetinél és magánban a fogszabályozás? 25 éves vagyok. A készüléket egyben kell fizetni? Mennyibe kerül? Esetleg van részletfizetés is? Összesen mennyibe kerül az egész?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 18:51
1/5 anonim válasza:
A körzetinél általában több dolgot el tudnak számolni, pl röntgen, kontroll. A magánnál mindenért fizetni kell.
Van általában részletfizetés, de előre meg kell beszélni. Ahol a régi dokim rám akarta tukmálni (4 egészséges fogat ki akart venni) ott 250ezer lett volna.
Másik dokihoz mentem, azt mondta hogy nem is kell, ha nem akarom...
2/5 anonim válasza:
Magánorvosnál kb.200e-től a csillagos ég/fogív. A körzetit nem tudom.
Részletfizetést a legtöbb helyen lehet kérni.
Érdemes szétnézni kuponos oldalakon, én most 80e-rért tudtam venni.
Többi ktsg: 3 hetente az állítás 10e, a végén a levétel és az éjszakai 80e.
3/5 anonim válasza:
En magan dokinal csinaltattam es reszletekben fizettem nekem 90000 volt az egesz (ez csak felso) ebbol elore elkert egy huszast amikor levette a fogamrol a lenyomatot a tobbit havonta vittem az allitattas dijaval ami 2000 ft volt
4/5 anonim válasza:
A fogszabályozó készülékeket úgy tudom 18 éves kor alatt támogatja az oep.
5/5 A kérdező kommentje:
Hú, a 90 elég barátságos, főleg így részletekben! Köszi a válaszokat!
2016. márc. 26. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!