Mennyibe kerül egy doboz cigaretta és milyen márkát érdemes venni ami már vállalható minőség?
Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 23:19
1/12 anonim válasza:
Semilyet nem érdemes venni, egy halom pénz egy semmire nem jó méregért.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönjük az értelmes és felettébb hasznos választ, Emese...
2023. aug. 10. 23:59
5/12 anonim válasza:
Olyat vegyél amelyik neked bejön.Ha most vennél először cigit akkor szerintem egy multifilter kék teljesen jó arra hogy elkezdj cigizni.
6/12 anonim válasza:
Már bocsáss meg, kérdező, de egy olyan hülye kérdésre, hogy melyik fajta cigarettát ÉRDEMES venni, az #1-es adta a legértelmesebb választ.
7/12 anonim válasza:
Pall Mall a kedvencem. (fehér vagy sárga)
8/12 anonim válasza:
Kb. 2000 ft. Semmiyet nm ÉRDEMES. Ne akarj rászokni, ha eddig nem tetted. Én elég későn, kb. 36 éves koromban szoktam rá, most már nagyon bánom. Egy halom pénz (miközben alapból is kevés van) és még köhögök is tőle, plusz büdös a lakás :(
9/12 anonim válasza:
Meg szétcseszi a bőröd, öregebb és büdösebb leszel tőle.
10/12 anonim válasza:
Attól függ. Ha valami erőset szeretnél, akkor barna szofi, annak az ize is egesz jo szerintem, sokat szivtam mar. Egyebkent mostanaban kek hamiltont kezdtem el szivni, azt is ajanlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!