Füvezés után megmardt ez a lebego hullamzo erzes es nem mulik tobb eve mitol lehet ez? Sokszor ra is parazok erre es rosszul leszek
Több éve nem múlik el? Te biztos hogy nem füvet szívtál!!!
Tudomásom szerint, nem létezik olyan drog, aminek évek után is lehetne érezni a hatását!!
A varázsgomba és az LSD, aminek a hatása, több év után is beüthet egy józan állapotban is, bár ez is nagyon ritka!
Neked valami más bajod van!!
Biztos, hogy nem füvet szívtál.
Keress fel szakembert mert egy egyedül úgy tűnik nem fogod tudni leküzdeni. Pánikbeteg vagy, szóval simán lehet, hogy az agyad játszik veled és te a fűhöz kötsz egy olyan érzést, ami nincs is.
Szerintem, bar fu ellenes vagyok, siman lehet 100% psziches. Szorongas, tudat alatt generalod a hasonlo erzest.
Nekem negyven ev alatt volt lebego erzes, szorito mellkas, sok sav, hasmenes, szorulas, gyakorlatilag minden. Antidepi meg nyugtato teljesen megszabaditott. Persze orvoshoz mentem. Bar korabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!