Egy éve dohányzom, akkor hamar leszoknék nem?
nem attól függ hogy mióta cigizel
egy év alatt is rászokhatsz úgy mint más 2-3év alatt,függ a mennyiségtől is
sztem számít, hogy mennyi ideje dohányzol, vagyis inkább az, hogyan dohányzol. ha pl egy év alatt elszívtál napi 2dobozzal és rögtön ébredés után cigivel kezdted a napot, nem tudnál cigi nélkül vécézni, és minden kaja után stb stb rágyújtottál, akkor lehet, nem lesz könnyű dolgod. én három körben dohányoztam. az első alkalommal 6évig cigiztem, majd meghaltam, mire letettem, egyszerűen nem voltam beszámítható. aztán 4év szünet után egy családi tragédia folytán visszaszoktam fél évre, akkor nem volt nehéz letenni, bár hozzákötöttem a vécéhez és kajához ugyanúgy, mint azelőtt. vmivel több mint egy év után megint visszaszoktam, mert a párom dohányzott és egy évig dohányoztam. ez a kör nehezebb volt, mint a második, de könnyebb mint az első.
ha le akarsz szokni, szakítsd el a dohányzást a vécétől és a kajától, utána sokkal könnyebb lesz. amikor épp úgy érzed nem kapsz levegőt, akkor meg szopogass el egy jó erős mentolos cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!