Normális hogy 4 slukk hhc vape teljesen kikapcsolt? Ez a hatása amúgy?
Figyelt kérdés
Szivtam 2 nagyot mrg 2 kicsit egyszerre, zuhanyzásnál hirtelen nem tudtam ébren vagyok e vagy mi van, de utána is azon izgultam hogy ilyen állapotban nem is tudok semmit csinálni ha esetleg jönne hozzám valaki mert teljesen lekapcsolt az egész. Aztán még másnap is érzek belőle valamit.2023. júl. 20. 06:38
1/10 A kérdező kommentje:
Vagy akkor ilyen a hatása? Álltam rgy helybe pl sokáig meg volt hogy hullámokban jött rám erős nemi vágy de csak az elején. Meg inkább ez hogy nem is tudtam semmit közben csinálni mert mint aki félig aludt. Amúgy a bal karom is kicsit fájt töle
2023. júl. 20. 06:40
2/10 anonim válasza:
Ha HHC distillate van benne, tehát ilyen nagyon tömény 95% körüli sárga színű HHC olaj akkor teljesen normális. Engem a legelső slukk ilyenből rendesen földhöz vágott.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, az van benne. Lehet nem kellett volna ennyit rögtön, kb 1-2 slukk elég
2023. júl. 20. 14:00
4/10 Zacskofej2 válasza:
Én szívtam egy slukkot,ugy hogy eletemben meg nem teptem be meg dohanyozni is csak 2x dohanyoztam.1 slukk annyira kicsinalt,hogy ajult alapotba voltam 5percig.De az is lehet hogy kicsit bepanikoltam tole es a panik miatt ajulhattam be.Valamikor lehet ujbol kiprobalom🤣
5/10 A kérdező kommentje:
Ja én se csináltam sose előtte amúgy, jó tudni hogy 1 slukk is elég lett volna 🤣
2023. júl. 20. 18:44
6/10 anonim válasza:
A HHC nem nagy valószínűséggel okozna ilyen tüneteket, ezek az interneten rendelős szarok általában JWH-t vagy valami hasonló szennyet tartalmaznak, vegyél inkább rendes füvet
8/10 A kérdező kommentje:
Tyú de erős vagy mert többet tudsz szívni az idő folyamán. egyébként ma már beleszívtam vagy 6ot és nem nagyon csinált ki
2023. júl. 21. 23:46
9/10 anonim válasza:
honnan lehet rendelni, láttam, van egy csomó oldal, csak kb a fele átverés lehet. köszi.
10/10 anonim válasza:
Akkor én is leírom a sztorimat, akkor még nem tudtam hogy ez egy ilyen undormány herbál mert annyira reklámozták hogy végül én is arra a döntésre jutottam hogy veszek egyet ( HHC vape)
Augusztus végén haverokkal egy kicsit összejöttünk így bulizgatni ( nem volt senkinél se fű se alkohol ) és én hoztam ezt a szar, körbekínáltam és rajtam kívűl még 3 ember kb 5 teljes slukktól úgy beálltunk mint még soha, alig tudtunk járni, nem tudtunk gondolkodni és sokszor azt se tudtuk hogy hol vagyunk, össze vissza beszéltünk mindenféle hülyeséget, sokszor csak így mondtunk random szavakat és olyan volt mintha egy álomba lettünk volna, mindenki ugyan ezt érezte
Egyszóval én nem ajánlom senkinek
Főleg most hogy Magyarországon már tiltott lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!