1500 slukkos elfbar vélemény?
Ebben a sorrendben:
Sour apple
Blue razz lemonade
Triple berry ice (viszont csak 3500 slukkosban létezik)
Kiwi passion fruit guava
Én ma találtam az utcáról felvettem egy ilyen dinnyés ízüt. Kipróbáltam működött. Finom íze volt, de nekem túl gyenge a nikotin. Szerintem azért is mert az első pár slukkhoz még volt elég energia az akksiban, utána egyre gyengébb gőzök jöttek és 5 perc múlva lemerült.
Biztos a nap felmelegítette, ettől töltődött kicsit az akksija. Kár, hogy nem lehet tölteni mert van még benne folyadék. :)
Egyébként a torok kaparó hatás akkor erősebb ha nagyobb wattal működnek ezek az E-cigik. És így verik át az embert, mert ettől úgy érzi mintha több nikotin lenne benne, pedig nem. Szerintem ebben csak 3-as erősségű folyadék van.
Életemben amikor először szívtam E-cigit 11-es Liquiddel az első pár slukk után olyan csuklás és torok fájás jött rám, hogy az borzalom. Joyetech eGo AIO 1500 volt a típusa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!