2 napja tubákozok, kb 6-7 szívás egy nap. Holnap lesz az utolsó nap. Lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 17:59
1/2 anonim válasza:
nemhiszem de egyszer suliba én egy nagyon nagy és vastag csíkot szívtam fel, és este úgyfájt a fejem mintha migrénem lenne meg reggel hányingerem volt alig tudtam suliba menni.
Lehet nem attól volt de sztem igen. Ha nem sokat szívsz egyszerre nem lesz bajod.
2/2 anonim válasza:
jó akkor most nyugodjál le.nem lesz semmi bajod ennyitől.de az előző jól írta ne vidd túlzásba, csak amennyi jólesik.nekem volt olyan hogy olyan szinten nem kívántam se a cigit se a tubákot mint egy fesztivál után.a nyaram első fesztiválja után 2 hónapig nem dohányoztam, gondolhatod mennyi cigi elment.a nyár végén az utolsó 2 fesztiválon kezdtem el újra, azok előtt meg a fesztiválokon is alig cigiztem, max pár szálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!