15 erőteljes szívás vízipipánál mennyi ciginek felel meg kb?
1,5 órámba telt, de kiszámotunk 0,00000001 pontossággal a nikotin tartalmat, biológia kísérletek stb.
az eredmény: 1 óra vízipipázás ~1 szál kék multifilter
előző vok: kiszámoltam*
bocsi csak közbe itt magyaráztak nekem :D
de a kérdező szerintem nem a nikotin arányra volt kíváncsi, mert azt még a hülye is tudja, hogy a vízipipától nem feltétlen leszel függő, és a függőséget a nikotin okozza.
Tény sok álláspont van, a vízipipa kedvelői azt mondják nem káros annyira, mások azt mondják sokkal sokkal több káros anyagot juttat a szervezetedbe (többek között a hideg füst miatt is). Én nem tudok igazságot tenni, de szerintem a vízipipa károsabb. De nem is vagyok 18 alatti tini, akiknek a vízipipázás az übermenő dolog.
utolsó, kérlek indokold meg!
érdekelne hogy mivel számoltad ki pontosabban mint én gázkromatográffal.... azért van egy kis különbség a tudományosan bizonyított tények és a feltételezések között!
várom a válaszod!
Előbb értelmezd amit írtam...
Mellesleg nem is tudom mire vársz választ. Én mondtam, hogy nem a nikotin mennyiség a lényeg. A többi káros füstről beszéltem, és arról is csak a saját véleményem mondtam el, amellett, hogy leírtam mind2 álláspontot. Te meg kiszámoltad a nikotin mennyiséget. ÉS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!