Ha valaki még nincs 18, de csak jégkrémet akar venni vagy csokit egy Nemzetiben, akkor azt kiszolgálják?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 12:15
1/10 anonim válasza:
Nemzeti színházra gondolsz?
Nem.
2/10 A kérdező kommentje:
Nemzeti dohányboltban
2023. jún. 16. 12:19
3/10 Koplárovics Béci válasza:
Ha nem vagy 18 éves, akkor nem mehetsz be. Ettől függetlenül biztosan van olyan "nemzeti", ami fittyet hány a szabályokra.
6/10 anonim válasza:
1. 18 alatt be sem mehetsz.
2. Én nem láttam csokit/fagyit egyik dohányboltba sem.
7/10 anonim válasza:
6-os leírta, nem engednek be és nem árulnak ott ilyesmit.
bemész az élelmiszerboltba és problem solved
8/10 anonim válasza:
De némelyikben árulnak, nálunk is van egy ilyen ahol jégkrém is van, csoki nincs.
9/10 anonim válasza:
Te nem ,de ha van olyan ismerősöd akinek kiadják a cigit is már azt beküldheted és annak a jégrémet is kifogják adni! De egyszerűbb ha pennybe van tescoba veszel egy doboz jégkrémet.
10/10 anonim válasza:
Engem kértek már meg dohánybolt előtt álló tinik, hogy vegyek nekik cigit vagy piát, de jégkrémről még nem volt szó.
Nem beszélhetek minden dohányos nevében, de ha engem megkér bárki, hogy vegyek neki egy jégkrémet a dohányboltban, hát megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!