Mennyibe kerül egy hónapig dohányozni úgy ha valaki tölti a cigit (mondjuk egy közép árkategóriás dohányt vesz) és napi 30- 50 szál cigit szív el?
köszi
Hu akkor ez így nagyon drága lehet.
3
és neked hány szál / napra jön ki?
köszi a választ, nyugi összeollóztam :))
Azért kérdeztem csak, mert a napi 10 szál havi 30ezerért az a rendes dobozos cigi ára, kvázi tölteni sem kellene...
Hu, nagyon felemelkedtek az árak. En 6 éve nem dohányzom és akkor volt kb 1000-1100 Ft egy doboz cigi (multit vagy marlbit szívtam) Az utolsó időkben töltöttem én is de nem emlékeztem már, hogy hány darab jött ki abbol a nagy zacskós dohányból, azt meg végképp nem tudom, hogy akkoriban az a nagy zacsi hány grammos volt. (meg hogy most is annyi -e)
emlékeim szerint akkor nekem kb 16-18e Ft volt egy hónap.
A kérdést az apám miatt írtam ki, mert szerencsétlen elvesztette a munkáját és pár hónapig (amíg remélhetőleg talál másikat) meg akarom kicsit tolni pénzzel, hogy legalább erre ne kelljen aggodnia. (leszokni szerintem ő már nem fog sajnos)
köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!