Milyen tápot, nedves ételt ajanlottok golden retrievernek? 8 hetesen hozzuk el novemberben :) Közép árkategóriájú erdekelne
A szülők nála vannak? A kölyök tk-es?
Vagy szaporítótól veszel egy beteges, de legalább occsó kiskutyát? Sajnos a szapiknál nem számít, hogy betegek, allergiások, életképtelenek a szülők és a kölykök is.
Nala vannak... Mindkettő egészséges, tk s szülőktől.
De amugy nem értem miert megyünk ebbe bele. Ha egy beteges kutyat is vettem volna, ő is érdemel gazdakat szeritnem.
A tápok a téma a kérdésemben :?
Tehát szaporítótól van, keverék kutya. És szaporítót pénzelsz ezzel.
Ha nincs felelősségtudatod, nem kellene kutyát vállalnod!
Es te azokkal a kutyakkal mit kezdenél akik mar mmegszulettk,de éppen nincsenek törzskönyvezve??
Elasnad őket? Elaltatnad?
Legyél szíves ne magadból vagy a családodból indulj ki. Én szeretem a kutyákat, egészséges kutyát soha az életben nem ölnék meg. Mellesleg állatvédelmi törvény is létezik.
Ezek a kutyák azért születnek meg, mert van rájuk kereslet. Lásd te, egyszerű, laikus, buta fogyasztói kisember. Neked olcsón kell kutya, azonnal, kötelezettség nélkül.
Ha nem lenne kereslet a szapis kutyákra, nem lennének szapis kutyák. De te megveszel egy kölyköt, és a szaporító lehoz 10 másik almot (akár szó szerint attól az egy szukától, nem ritka az agyonelletés), mert neki megéri. Legfeljebb kirakja az útszélére őket. Vagy agyonveri őket.
A megoldás egyszerű, majd a kedves szaporító eltartja a nyakán maradt kiskutyákat. És onnantól kezdve nem lesz kedve további szűretlen, keverék, beteges almokat gyártani. De hát megint csak, amíg ezt az üzletet, ezt a kizsákmányolást és állatkínzást pénzelik a buta és felelősséget teljesen elutasító "gazdák", addig ez virágozni fog.
Nem szaporítótol vettem, téma lezárva.
A tápokrol volt szó a kérdésemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!