Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez már az érszűkület jele lehet?

Ez már az érszűkület jele lehet?

Figyelt kérdés
Már 14 éve dohányzom, eddig gond nélkül bírta a szervezetem, elején mikor rá szoktam egy doboz cigi napokig kitartott, most meg már jó ideje hogy óránként elszívtam egy szál cigit. Mostanság érzem hogy néha szúr a lábujjam, este, meg viszketést érzek a lábamba. :/ megijedtem kicsit. Most tartok ott hogy letegyem amíg még nem késő. Múlt hetekben probálkoztam vele h leteszem, 72 óráig bírtam h nem gyújtottam rá. De aztán vissza áltam vele. De most újra megpróbálom letenni ezúttal mostmár tényleg.
2023. máj. 13. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Rettenet egyszerű mit kell tenni! el kell menni a körzetihez, elmondani a panaszt és kiír egy spéci vérvizsgálatot, azt a félnapot meg rá kell száni. Kb, én ugyan így voltam, néha beveszek egy szem aszpirin 100-ast, de én átszoktam az e cigikre, ég és föld a kettő. Persze ha egy "rossz kombót" fogsz ki, akkor megundorodsz tőle, szval jobb ha előtte beleásod magadat, már ha ezen dolog érdekel.
2023. máj. 13. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Érszűkületet inkább ultrahanggal vizsgálnak, vérvétel nem fog kimutatni semmit.
2023. máj. 13. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyébként igen, végtagokban szokott először jelentkezni, ujjvégekben.

De gyakoribb a kéz ujjaiban, mint lábujjban.

2023. máj. 13. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos 14 èv alatt jutott befelé elég sok kevésbé hasznos anyag

ami okozhat ezt azt. Csak tavaly mennyi ment el a napi 1 dobozzal? 700 ezer egy év alatt ? Ennyit fizetni azert hogy ezen idegeskedj..

2023. máj. 14. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!