Sík ideg vagyok fű nélkül...az alábbi trükk beválhat?
Figyelt kérdés
Tehát így heti 6g-t szoktam eltolni vagy többet, nehéz időszakban meg szinte mindennap legalább 1g-t. Most is nehéz időszakom van, viszont már nem nagyon van rá pénzem...és elegem van belőle.
Egyrészt csak akkor vagyok jól (jobban) ha van mindig nálam..sőt már ha nincs depis vagyok, pedig nem is kemény kábítószer, nincs étvágyam, ingerlékeny vagyok stb.
Arra gondoltam hogy 1 hónap szünet így hirtelen...vagy én már nem is tudom mit kezdjek magammal. Nyugatót is szedek (igaz nem sokat) de nem változtat azon a helyzeten hogy kell amúgy a fű. Most 2 napja nem szívtam és már most érzem hogy idegesebb vagyok, depisebb, stb...30f
2023. ápr. 24. 18:45
11/12 Király vok de te is 2 válasza:
Jónapot!nemzeti gyámügy es vámhivatal honnan van a füvecske?(amugy sajnállak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!