Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Bevált trükk,hogy hogyan...

Bevált trükk,hogy hogyan szabaduljak meg a cigitől?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Több mint 10 éve dohányzom de fel szeretnék hagyni vele,de minden próbálkozás kudarcba fullad.

Például munkahelyen a társas cigizes,ebéd után vagy csak mikor várom a buszt jól esik elszivni egy cigit. Napi kb 1 doboz elmegy arról nem is beszélve hogy milyen drága.(külföldön élek,átszamitva kb. 4000 Ft.)

Bevalt tippeket kérnék. Köszönöm.

2021. okt. 25. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs trükk. Tapasz, rágó, csökkentés meg ezek semmit nem érnek. Leteszed és nem szívod többet, nekem is csak ez jött be. Az első 2-3 hét az vacak lesz, ne igyál kávét, se piát ezek nagyon kívánják. Ne menj oda se, ahol cigiznek. Sok sikert.
2021. okt. 25. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Trükk nincs. Akaraterő nélkül nem megy.

Az ilyen "de jó lenne, meg már mindent próbáltam" és társai nem elég, ez csak úgy megy, hogy mától nem gyújtok rá. Pont.

Na, ehhez kell az akaraterő.

2021. okt. 25. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is úgy sikerült, hogy szív-fúj-tapos.

Ennek 16. éve! Muszáj az akarat erő!

2021. okt. 25. 14:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kedves biztató szavakat.

Most osszegyujtom az osszes akaratom és nem gyujtok rá többet!

Szerencsére nem kavezom és nem fogyasztok alkoholt sem.

A cigis társaságot pedig próbálom kerülni.

2021. okt. 25. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs trükk erre.Én is próbáltam pár dolgot de csak az vált be hogy nem szívok 1 szálat sem és ennyi.Meg is híztam emiatt mert a cigit étellel helyettesítettem de aztán elkezdtem eddzeni és helyesen táplálkozni és sikerült lefogynom a felszedett kg-kat szépen lassan de biztosan.

Ezt ajánlom neked is kérdező tehát kezdj el sportolni amennyit csak tudsz és keress olyan hobbit ami leköt mert így kevésbé gondolsz a cigire.Én már 2 éve nem dohányzom és nagyon jó hogy letettem.Első 2 hónap volt a legnehezebb de aztán megszoktam hogy nincs cigi és kész és már nem is érdekel sőt büdösnek és undorítónak tartom és mérges vagyok páromra is hogy szívja

2021. okt. 25. 14:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm Kedves utolsó válaszoló.

A sport mindenképp jó ötletnek tűnik van is rajtam 15 kg felesleg amitől nem ártana megszabadulni.

Az en párom is szívja amitől talán kicsit nehezebb a dolog de most elhataroztam magam! :)

Köszönöm mindenkinek.

2021. okt. 25. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: Párod a lakásban is szívja? Azt mindenképp kérd meg, hogy ne tegye! Én amikor egyedül éltem is kimentem a teraszra rágyújtani akár -10C-ban, éjszaka is!
2021. okt. 25. 14:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Lakásban nem dohányzunk,zárt térben el se tudjuk szívni nem szeretem ha áll a füst. Mindig kimegyunk az udvarra ezzel nincs probléma szerencsére.
2021. okt. 25. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
A kollégákkal nem kell kimenni cigiszünetre... amúgy a nicorette rágó nekem pl sokat segít.
2021. okt. 25. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!