Az nem olyan káros ha nem tüdőzöm le a cigit? Tudom, hogy így meg úgy is káros de ha nem tüdőzöd le akkor nem annyira káros? Mert ugye ha le szívom a tüdőbe sokkal jobban be tud szívódni! Vagy ugyan olyan káros? Mint ha nem tüdőzném le?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 13:12
11/18 anonim válasza:
13:23 bazzeg nálunk is van egy Bogi az első padban, ő is cigizik:D:D
12/18 anonim válasza:
Ertelme nincs az egesznek,erre adod ki a penzed,hogy le se tüdözöd,mas mit nem adna ha le tudna szokni.Gondolom nagyzolni akarsz a cigivel,azt 10 ev mulva meg sirsz,hogy mert vetted a kezedbe,mert elöbb utobb ugyis raszoksz.
13/18 anonim válasza:
Ugyan olyan káros... az egyiktől tüdőrákot kapsz hamarabb, a másiktól meg gége + szájrákot.. szóval ezen az elven tök mindegy...
Amúgy meg aki úgy cigizik, hogy nem tüdőzik le az remélem minél előbb megdöglik... -_- drágalátos rajok mert de menő vagyok... csak pazarolják a cigit
14/18 anonim válasza:
"13:23 bazzeg nálunk is van egy Bogi az első padban, ő is cigizik:D:D"
Látod csak tudok valamit:) Nem hiába...jó öreg is vagyok már, sok az élettapasztalat:D
15/18 anonim válasza:
hát a szád jobban tolerálja a füstöt, mint a tüdőd ugyhogy elv. nem annyira káros de kevésbé is hat ezért mindig erős cigit fogsz szívni az "ízéért" majd ugyse hat már annyira és letüdőzöd. persze ezt te nem veszed észre. és ráb.szol mint én:D én is ezt csináltam anno.
17/18 anonim válasza:
Egyetértek, ugyanolyan káros, a gégerák végett, de minek szívod ha nem tüdőzöd le? :o
18/18 anonim válasza:
Mindegyiknek megvan a hátránya. Előnye egyiknek sincs, mert cigi. Akkor meg minek szívod? A cigit nem azoknak találták ki akik félnek a ráktól. Pedig a cigisek is félnek, csak nem vallják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!