Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Snüssz mennyire káros hosszú...

Snüssz mennyire káros hosszú távon?

Figyelt kérdés

Nagyjából 7 hónapig. snüsszöztem heti 1-3 dobozt (Pablo RED,ICE) , az elmúlt hetekben kezdtem észre venni, hogy fáj az ínyem illetve fogmosáskor vérzik is, ha most teljes mértékig leteszem a snüsszt van rá esély, hogy teljesen rendbe jöjjön az ínyem? (Mindig egy helyre tömtem).

Hosszú távon lehet ennek a 7 hónapnal valami következménye, vagy még rendbe fog jönni?

2023. ápr. 16. 19:10
 1/3 anonim válasza:
100%
Igen rendbe fog jönni az egyik osztály társamnak teljesen szét ment az innye 3 hét alatt teljes be gyógyult csak hagyd abba arra a időre és ápold a fogid fogmosás+ száj víz azért írom a száj vizet is mert ő is az innye miatt kezdet használni és rendbe jött
2023. ápr. 16. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Esténként fogmosás után öblögess Clorhexamed szájvízzel.Hipermarketekben lehet kapni.hamar ráncbaszedi a gyulladt,lestrapált fogínyt.
2023. ápr. 16. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ajánlom még az Elmex fogzománc-erősítő fogkrémet is, nekem az egyik fogam lett érzékeny egy idő után.
2023. ápr. 18. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!