Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van olyan fiatal akit a...

Van olyan fiatal akit a szülei szoktatták rá a cigire?hogy történt?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 8. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor szóltam anyumnak, hogy ne cigizzen, erre ő elkezdte kérdezgetni, hogy nem akarsz rágyújtani? Ekkor 16 voltam, eleve nem jött be a cigi, így mindig nemet mondtam.

Ismerősöm 14 volt, mikor nyaralni ment a szüleivel, akkor már néha cigizett, és a nyaralás alatt nem tudott rágyújtani, gondolom az anyja észrevette, erre megkínálta cigivel... a 10 napos nyaralásról úgy jött haza, hogy aktívan cigizett, az anyja szoktatta rá.

2023. ápr. 8. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
kérdésre válaszom: biztos van, én esetemben nem (teljesen??) ezt láttam otthon és látom is még mindig, nem vesznek nekem, de boltban kiadják. ez is belejátszik nálam, osztályban is jópáran cigiznek, jó haverokkal kimenni szünetbe vagy csak suli után rágyujtani.
2023. ápr. 8. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
39%
Magamtól kezdtem de amikor a szüleim megtudták nem tiltották meg vagy ilyesmi. Full engedték hogy cigizzek velük, meg vettek is nekem cigit. Lehet úgy is mondani hogy rászoktattak bár szerintem akkor is cigiznék ha nem így lett volna.
2023. ápr. 8. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!