Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A mai dohányzó fiatalok...

A mai dohányzó fiatalok általában, láncdohányosok vagy kocadohányosok?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 1. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokan dohányoznak a baráti körömben, de akik igen, azok láncdohányosok.

Egyszer két másik osztálytársammal osztottak egy csapatba, valami kincskeresés volt a városban, és akkor volt trend az elfbár. Én nem szívok, nem is szívtam, de fájdalmas volt nézni, ahogy mondogatták, hogy mennyire pangnak, majd mikor elővették le se tüdőzték.

Szóval akad mindkettő, de én több láncdohányos ismerek.

17/l

2023. ápr. 1. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Én koca vagyok
2023. ápr. 1. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapjában véve szerintem több a rendszeres dohányos,de szerintem nagyon meglepő az is hogy milyen sok fiatal dohányzik alkalomszerűen.Sokszor olyanok is akik pl rendszeresen sportolnak.Edzőterembe járnak,fociedzésre ,kerékpároznak,futnak,de egy hétvégén ,haverokkal,szórakozóhelyen akár 1/2 doboz cigit is elszívnak.
2023. ápr. 1. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ez valóban így van, én nem érzem meglepőnek.
2023. ápr. 6. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4-es én csak azért tartom meglepőnek,mert tudatosan sportoknak ,fejlesztik a testüket,izomzatukat,életmódjukat .majd hétvégén még cigiznek.nekem nem bajom van vele hisz ez az ő dolguk...csak csodálkozom.
2023. ápr. 6. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegen vannak, akiknek semmi problémájuk nincs az alkohollal, de elhatárolódnak a dohányosoktól és kifejezetten ostobának tartják őket. Voltam hajléktalanszállón, ha valami teljesen tönkre tesz bárkit reménytelenül, az az alkhololizmus, először a családjuk elvesztésével indul majd teljesen reménytelenné teszi hogy valaha újra integrálódjanak a társadalomba. Ez sem logikus, hogy a többség eleve szelektíven kezeli az egészségtudatával kapcsolatos elveit. Az alkalmi dohányosok valószínűleg az egyensúlyt keresik az életükben az egyészségtelen/erkölcstelen dopaminforrások és a racionálisan építő életmódjuk között, közben nem akarják kiszámolni hogy merre billeg a mérleg.

2023. ápr. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!