Miért döntöttél úgy, hogy abbahagyod a dohányzást?
Figyelt kérdés
anyagiak? egészség? külső nyomás? gyerekvállalás? más?
Kinél mi volt a döntő ok?
2023. márc. 31. 22:12
11/18 anonim válasza:
Két baràtom is belehalt és egy rokonom is! Ez elég volt ahhoz, hogy le tegyem a cigit!
13/18 anonim válasza:
Mert már nem esett jól, de aztán egy év múlva újra megkívántam. Megint szívom.
14/18 A kérdező kommentje:
1 év után? És ezalatt végig megvolt a sóvárgás is, vagy hogy alakult így, ha szabad megkérdezni.
2023. júl. 18. 18:33
15/18 anonim válasza:
Meg volt a sóvárás 2-3 hónapig aztán már nem volt. Kíváncsiságból gyújtottam újra rá aztán egyre többször és itt vagyok függő lettem újra.
16/18 anonim válasza:
azt a havi 30-40 ezret másra is el tudom költeni, bár ilyen árak mellett lehet nem tehetném meg xd
17/18 A kérdező kommentje:
nekem anno 6 hónap után volt egy ilyen “kíváncsi” pillanatom, másnap már rendeltetésszerűen megvolt megint a napi 1 doboz. De én onnantól legalább 1 évig “örültem neki”, hogy dohányozhatok, csak utána kezdett bosszantani...
2023. júl. 22. 13:02
18/18 anonim válasza:
Sajnáltam rá a pénzt... 84Ft volt akkoriban a Sopiane, amikor abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!